BÖCKER <3

Hehe, har samlat ihop min nuvarande läs-lista, (inkluderar inte Kite Runner då den känns mer som ett straff än något jag faktiskt VILL läsa)



Börjar längst ner, Thirteen reasons why (som jag läser nu) av Jay Asher
Paper Towns av John Green (kan ju inte vara annat än bra då john är ett geni)
An Abundance of Katherines också av John Green
King Dork av Frank Portman (ingen aning om vad den hanldar om, men av någon anledning beställde jag den ändå:))
Kallocain av Karin Boye (för att någon rekomenderade den :))
Glass Houses och The Dead Girls Dance (rekomenderades av Natalie so jag went for it ! )

Så fick jag även ny deo och nagellack :D



YEEEEEY :D Så snart ska jag iväg och måla naglarna n_n

That's about it, middag idag hos kusinerna, Max följer med :) muy bien <3

Jag. Kom. In. På. Ljud.

Kan inte riktigt beskriva hur lycklig jag är, ångestkänslan som tyngt ner mina axlar ända sedan jag lämnade in blanketten har äntligen släppt n_n <333 yeeeey !

Efter det otroligt givande skolarbetet drog jag in till stan med Elin och Margot och köpte en t-shirt och en långärmad tröja från åhlens för typ 79 spänn för det va rea på rean :) och sen så träffade jag max och köpte lite underkläder och grejer (Y) haha,

Nu ska jag bädda min soffsäng för mamma vill glo på tv :) hehe

Jag är så jävla kär <3



Mer än ett halvår med min charmiga lilla prutt <3 :D Jag älskar dig mest i hela världen min underbara bästaste älskling <3333

Bufriedo,

I want one, badly.

First of all. Jag har ingen aning om något sånt här tekniskt, så om något jag säger råkar vara fel, shitthefuckingsame. Det här är hur jag ser det i alla fall.

SL.. Så fort det faller lite jävla snö så går ALLT åt helvete. Det är lite roligt för dom säger nästan alltid att det är signalfel på samma stationer, det är nästan alltid mellan sthlm och karlberg eller jakobsberg. Ibland någon station långt borta men. Kan dom inte ha extra folk där om det krånglar så jävla mkt ?
Och igår skrev dom i tidningen att de är förberedda, och inte kan garantera att det inte blir förseningar men att om det blir förseningar ska det lösas snabbt. ORLY? Kollade på SLs hemsida för ungefär 2 minuter sen. Halvtimmestrafik och 32 JÄVLA minuters förseningar. Är det att vara beredd?! Jag blir så jävla sur.

Vi kan skicka folk till månen men vi kan inte få några jävla pendeltåg att gå i tid.

Jag sitter i kommunaltrafik ungefär 3 timmar om dagen, that's why I care. Och ungefär 2 timmar av det är på pendeltåg. Är ett försenat så fuckar allt upp, det tog mig ungefär två timmar till skolan förra gången det snöade. Och ibland behöver det inte ens vara någon snö på spåren, allid dessa helvetes jävla signalfel. Byt till ett nytt system då om det inte fungerar ?!

Jag tycker det är ÄCKLIGT att jag betalar cirka 1700 i halvåret för att åka med tåg som ALDRIG är i tid, ALLTID är överfulla och oftast inte går dit dom ska heller. "Nej nu kom vi på att vi ska släppa av er i flemmingsberg längre för vi är dumma i huvet och kan inte lösa förseningsproblemen"

Fyfan. Så jävla besviken på SL.

Screw the little things,

Now I'm going to eat chocolate. Heaps of chocolate. And mourn the unexistent little things.


Taco-kväll,

Jag. Ska. Aldrig. Äta. Tacos. Någonsin. Igen.

Fyfan vad jag mår illa, men nu äre WoW-time <3 med massa godis och cider :D (kanske inte en bra idée eftersom jag mår illa efter tacosarna.... D: men what the hell n_n)

I've started to appreciate the little things,

Jag har insett att livet blir mycket enklare om man tänker positivt. Som min storebror lärt mig, se allt från den ljusa sidan.

Händelselös dag i skolan, sen blev det stan med Margot :) fast vi failade med presentjakten och gav upp. Pojken han man träffa också <3 Köpte en konstig koreansk kub till min kubsamling :) och små söta badankor typ :)

Min kubsamling än så länge;
Rubik's rubiks kub 3x3x3
Rubik's rubiks kub 4x4x4
Rubik's rubiks twist (fick av max :D <3)
Weird koreansk rubiks kub 3x3x3


Nu ska jag kolla på the lovely bones :) baaiibaii !

6 månader

6 månader med Max idag :) <3

Idag ska jag till stan och träffa David och Carro som vart i Egypten i en vecka (läs; som inte packade ner mig i en väska när de åkte till egypten och nu är jag bitter) Mitt hår är fett cp och lockar sig av någon anledning D: lol,



Jag är gay och har målat naglarna (Y) ni gillar't <3
(btw är det mitt hår som börjar bli lite längre :D :D (önsketänkande))

This... is some fucked up shit D:

Kollar på the children (en av de få skräckfilmerna jag inte sett där vi hyr film) och det är bara så sjukt jävla vidrig D: kanske delvis för att jag AVSKYR småbarn. Rekomenderas inte. Någonstans. Usch.

Och nu låser idioterna in sig med cp ungarna som försöker döda dom. Smart. Verkligen -.-; Bitches be crazy -.-; *shakes head*

Anyways, snabba cash imorgon på bio med familjen :) Sweeet,

Vitamin Well

Kreativare rubrik kunde jag inte komma på. Men ni får väll ta och leva med det.

Min buss gick nu, utan mig, tyckte jag va lite drygt. Kunde väll fattat att jag alltid försover mig på fredagar och vänta en stund på mig ? Skola idag. Pallar inte Kite Runner, jag vill DÖDA den boken. Why do they always make us read shitty books for english class ? Or maybe it's so that the books turn extremely boring just because we actually have to read them ?

Mina böcker från cdon.com borde komma nästa vecka, så det är väll lite win. Annars kunde det lika gärna varit måndag idag. Behöver inte helg någonstans.

I've lost my glasses.

Och bara typ tre personer jag känner fattar det.

Får iaf mina böcker snart. Och imorgon blire filmkväll hos Jonis (Y) WIN.

Nu ska jag sluta vara emo och kolla på Glee istället.

Parry Hotter

Pappaa (bästa) har fixat så att jag har alla Potter Harry filmerna :D yaaay !


LOOL LÄNGE SEN :D hahahah <3

Och så har jag fått beställa böcker från cdon.com ! :D
Beställde;
- An abundance of Katherines (John Green)
- Paper Towns (John Green)
- Första två böckerna i Morganville serierna som jag inte kommer ihåg vem som skrev :P lol
- Kallocain som jag inte heller minns vem som skrev men mamma tyckte att jag skulle läsa den :P haha,

Är nöjd :) Nu ska jag kolla på första Harry Potter filmen och njuta av livet n_n <3

Popcorn is my comfort food <3

Ledig idag, vilket resulterar i att mitt rum (also known as min del av källaren) ser ut som BAJS.  Ligger colaburkar, chipspåsar, mikromatskartonger böcker, pennor mer-förpackningar osv överallt D:

Och notera noga att jag bara varit hemma idag x'D och igårkväll såg det bra ut,



Har i alla fall lyckats göra svenska-läsförståelse-läxan om Toumaï grejen från afrikanska öknen :) (om ni inte fattar vad det är så oroa er inte, det gör inte jag heller. Och jag har ändå läst texten :P)

Imorgon är det skola igen med Engelska (sitta och läsa Kite Runner), Matte (sitta och sova :P), Idrott (fan också den måste jag vara med på D:) och Natur Kunskap (vilket jag av någon störd anledning har blivit sjukt intresserad av)

UNDERWORLD FILMERNA IKVÄLL <3

blaaah!

Ehöö, har ingen lust att skriva så mycket just nu. Gjorde slut med Max igår, det sög.

BEHJS! D:

Fika och L4D,

Fikade med Jonis, Kex och Maja idag :) Sen drog Maja, och vi åkte och träffade Igor på DL och spelade L4D :) eller ja, dom andra spelade, jag kollade på och snackade lite med David n_n

Och nu sitter jag i min lilla källare och gör inte ett jädrans piss :)

Första skoldagen VT-10

GMP sög som vanligt, men efter skolan åkte jag in till stan och hängde med Bexx tills Kex och Spade kom till stan och jag drog med dom till Sandy's :) Där väntade jag på Max och senare kom Adam. Vi hängde på Sandy's typ hur länge som helst och sen drog jag och Max hem till honom n_n

Jag fick Twinkies och Reeses! :D Nu ska jag kolla på Glee!





TIHI <3

McInedible,

Slog mig just att skolan börjar imorgon !
Paranteserna är för lata för att laga mat så det blev McInedible, kan ju inte säga att jag är pepp på att käka, ehh-heehee.

Sprang in i Patrik på Åhlens, det känns alltid lika konstigt att springa in i skolmänniskor på stan, två helt olika världar liksom :P haha, Ikväll kommer älskling äntligen hem ! :D <3

Men nu ska jag kolla på FANBOYS och försöka trycka i mig maten n_n


a, b, c

Veckans saknad; ÄLSKLING <3

Veckans inköp;
Fin bok att skriva ner mina noveller i,

Veckans bok; Looking for Alaska

Veckans lycka; GLEE såklart <3 ;) hehe,

Veckans CP;
VART FAN ÄR MIN HUND?!

Veckans film; Juno, lätt <3

Veckans fail; Prata svenska när det var meningen att jag va från England x'D

Hade tråkigt n_n don't kills me !

Self-pity,

Sitter och tycker synd om mig själv, delvis för att mina föräldrar önskar att jag var någon annans barn och delvis för att jag tvingas bo med dom i vår lilla källare. No doors, no privacy. AT ALL.

Vi har tillochmed bara drapperi in till toaletten, mysigt ? I don't think so.



Och eftersom dom tydligen fick ryck innan jag kommit hem så ligger alla mina saker nedtryckta i en flyttlåda och min säng står lutad mot väggen. Känner mig lite bortstädad ? x'D haha,

Nu ska jag gå och ha lite ångest över att min dvdspelare och ALLA mina filmer är nedpackade KAN JÄVLA GLOCALNET SLUTA TRACKASERA VÅRT HEM !!!!!! D: *RAGE MODE*

Blurgel

Är hos Kex och har precis färgat hans hår :P Ännu en väldigt lyckad Fable kväll ! Träffade hans polare Fredrik (tror jag att det var?) igår och lurade honom att jag va från England n_n fett roligt XD haha, sen drog han hem typ runt tolv och så spelade Kex fable 2 och jag låg och läste, har läst ut hela Looking For Alaska och den va så jävla bra <3

Sen somnade vi någon gång runt tre när jag läst klart och låg och sov till typ tolv-ett (hej, jag är dålig på att kolla vad klockan är :P) Men sen gick vi upp och åt frukost, drog till Ica och sen färgade vi hans hår n_n

Snart ska vi gå till tuben och jag ska hem och bära möbler (flytta ner i källaren <///3) och Kex ska typ till stan :)

Fett värd kväll förutom att jag inte kunde sluta sakna Max som fan, min lilla tuss :( två veckor, inte okej ! <3 KOM HEM NUU! <3333

Skolan börjar på måndag ! MP09 <3

what the fudge..? :o

Har just rensat min garderob och har 25 (!) t-shirtar kvar. Och då har jag ändå slängt bort ett stort antal D: bara sparat dom som jag verkligen älskar :P

GÖH

Have you tried turning it off and on again ?

Sitter och kollar på IT-Crowd (<3) och käkar frukost/lunch (pasta+pastasås+randomkryddor) dricker julmust och bara njuter av att ha sovit i 12 timmar och bara vaknat EN enda gång !

NU KOM MIN SYSTER JUST HEM OCH JAG HAR FÅTT PAKET !!!!



YEEEEEEEEY :D made my day !

FABLE 2

Har sovit hemma hos Kex ännu en gång och suttit uppe hela natten och spelat Fable 2 och snackat massor :) Det var väldigt trevligt, vi nerdade meekakitty (youtube.com/meekakitty) hon är så jävla snygg :D <3



Fett fin utsikt där n_n, men det var så stört kallt utomhus D: ischlo pischlo ! Inte uppskattat ! Sen åkte jag, pappa och syster till coop och skulle handla, det slutade med två nya dvd-filmer till mig :) hehe Röd Drake och Hannibal, har redan sett Röd Drake, men kollade på Hannibal nu och den va stört bra , älskar när han får killen ät käka sin egen hjärna :P GROSE!



Tog den här bilden på tunnelbanestationen typ två på dagen, vilket kändes som jättetidigt på morgonen eftersom jag och Kex somnade typ (åtta-tio-ish) och vaknade ett D: ehehe,
Vänt på dygnet ? Nej, nej inte alls... *shifty eyes* :P


Saknar tusse D: inte okej !



randoms, saknar tuss<3

NEJ jag menade Nutte D: D:

Hi, hello! This is Elliot speaking,
Gårdagen ; Kex köpte xbox 360 igår med mirrors edge och Fable 2, sen fick jag hänga med och misslyckas grovt med att spela båda spelen och gå över till att ge upp och bestämma vad kex skulle göra i Fable2 istället :D moahahaha !

Kan inte säga att jag sov där för jag fick inte sova ngt alls för jag skulle vara vaken hela tiden :P Men sen på morgonen ninja-somnade jag så kex väckte inte mig för han va inne i spelet >:P *evil planner*

Nu ska jag fortsätta göra hår D: är jag pepp? Svar: No, not really.

HAIR

Förhoppningsvis har jag mitt hår klart tills skolan börjar, men med tanke på hur långsamt jag jobbar och hur fula dom troligtvis lär bli eftersom det är första gången så lovar jag inget :) hehe,

Blir svart och blått, för svart är en bra hårfärg och blått är min favoritfärg och matchar med svart :D (allt matchar ijuförsej med svart... x'D )

Men nu ska jag duscha och åka in till stan för att träffa kex :) jag ska införskaffa mer hår och han ska införskaffa en xbox 360 tydligen :o trevligt som fan :)

2010

"Gott nytt år älskling. Jag älskar dig. Nu och föralltid. Lyckligt 2010 till oss. :) <3"
Kunde året börja bättre eller? n_n hihi <3

Ser fram emot;
- Få tenta av bajsengelskan
- Åka till mohed med Max n_n <333
- Se om jag kommit in på ljud (hoppashoppashoppas)
- Alla bra filmer som har premiär :D hihi

Det är allt jag kan komma på just nu :P tänker inte ha några nyårslöften för jag håller dom aldrig ändå x'D haha

RSS 2.0